Skidåkning

Kollade på lite skidfilmer på youtube idag. Längtar galet mycket till skidbacken! Nu har jag fyllt i ansökan till att bli ledare i IKSU Alpin. Då anordnar man resor och event och får åka med på resorna gratis. Nu ska den bara lämnas in och jag hoppas verkligen att dom väljer mig. Den 7e december anordnas en jättestor downhill mässa här så då drar säsongen igång på allvar, men jag har ändå börjat kolla om jag kan åka på skidtestar-helg eller något redan innan. Jag vill ju helst ha startat skidsäsongen innan jag åker till Thailand..

                                                         :D

Ooops!

Det höll inte länge.. Rädd för att du har rätt Hanna.. Haha..

Idag är det dags att jobba på e-puben igen, kommer säkert bli lika kul som vanligt. Men till skillnad från tidigare kommer jag jobba med mitt team nu. Det kommer att börja ett gäng nya och det roliga är att jag klassas redan som en oldie och kommer få lära upp en ny. Det kan ju bli spännande, vet inte om jag vet så mycket över huvud taget..

Idag blev det en ordentlig sovmorgon och jag har bara latat mig ända fram tills nu. Lite dumt för jag missar dagens träning, även om jag hade hunnit gå dit är det ingen idé eftersom jag inte har ätit än. Men igår var jag och simmade och eftersom det var fredag lyxade jag till det med bubbelpool och ångbastu, nice! Nu ska jag käka lite lunch och plugga gärnet tills det är dags att jobba. It´s gonna be a loooong night!

Tenta plugg

Nu börjar det närma sig tenta så jag har skärpt till mig lite och börjat plugga ordentligt. Därför får också datorn vara avstängd på dagen, annars är det så lätt att fastna och då kan det hända att tiden går lite för fort. Det blev ingen träning idag.. Varken Madde eller Malin skulle gå och jag tror att min kropp behöver lite vila så jag tog en lång promenad med Robban istället. Han visade mig östra paviliongen (där man skriver tentorna), ICA Berghem (bra om man vill köpa lunch vid uni), och "berget" en utkiksplats där man kan grilla och har utsikt över större delen av Ume.

Idag har jag kommit fram till att jag ska leva i celibat ett tag. Jag tror jag behöver det. Hoppas att jag lyckas bara.. Jag lyckas ju inte med någon diet för tillfället i alla fall. Men jag är glad att träningen går jättebra och är superkul och att pluggandet också går bra.

Tack och hej leverpastej!

OMG


"OMG, kolla kaninen"

Tack för den Madde,
 precis vad jag behövde,
 NOT!

Frågor?


Det är svårt att komma ihåg att berätta om allt roligt och konstigt som händer här uppe varje dag, så därför tänkte jag att ni kanske kan ställa lite roliga frågor som jag kan svara på! Det kan handla om vad som helst, alltifrån mitt privatliv till frågor om plugget eller det konstgaste jag har sett på stan. Eller om det är något annat ni tycker att jag borde skriva om.

Idag kan intresseklubben anteckna:
*Jag har laddat upp med Ben & Jerry´s Half baked i frysen
*Djurgården vann inte derbyt, det blev 1-1. Attans otur!
*Mitt rum är fullt av halvt uppackade resväskor, inte bra när jag ska flytta om en vecka.
*Min första tenta är om en vecka, den 1a oktober.
*Tjejerna i kollektivet har flyttat hem igen, jag är inte ensam längre.
*Stress kan botas med massage och lugna favoriter, jag har provat.

Till sist;
Glöm inte bort att ha roligt, det är det vi lever för! Tror jag i alla fall..


Speedad

Nu har jag träningsvärk, men det är jag bara glag för! Idag körde jag först pilates och sen punch out. Jag tror att jag ska försöka köra dubbla pass varje gång jag tränar, det känns så lite att bara träna i en timme åt gången. Onsdagsintsruktören på boxen är jättebra så nu kommer jag förmodligen köra box måndagar, onsdagar och lördagar. Jag har inte hunnit testa något lördags-pass än, men då är det punch out plus. Det är också bara en timme men med svårare teknik, låter superkul!

Imorgon väntar ytterligare ett pilates pass kombinerat med lite simning. Då ska jag gå med Madde som äntligen har blivit frisk. Idag gick jag med Malin på pilatesen, men själv på boxen. Oftast går det bra att gå dit själv, man blir ju ihop-parad med någon, men idag var det inte kul alls. Jag hamnade med en nybörjare, en tjej, och hon fattade ingenting. Hon kunde inte ens hålla i padsen så jag kunde sparka och slå, fast jag och instruktören förklarade flera gånger. Jag blev mer trött i huvudet på grund av irritation än i kroppen. Men jag såg i alla fall till att ta ut mig lite konditionsmässigt.

Ser fram emot morgondagen! Nu börjar det bli sovdags..

Vilt Vackert & Underbart

Förlåt för torkan på bloggen. Men nu är jag hemma igen och allt återgår till det "normala".


Jag tänkte sammanfatta helgen i Stockholm lite, vilt, vackert och underbart täcker in det mesta och ganska mycket kommer jag lämna osagt.. När jag kom ner på lördagen var det gröne jägarn med Emma som gällde. Det blev en lugn kväll och jag åkte hem tidigt men hann ändå prata lite med Emma, jägarn är perfekt för en tjejkväll! På söndagen fick det bli en välbehövlig sovmorgon och efter det satte jag igång med att packa upp mina flyttlådor, sortera och packa om.

Sedan gjorde jag något som jag inte skulle. Dejten med Mr bussflirt blev av i alla fall. Jag hade verkligen inte tänkt gå, men man har inte en dejt varje dag så jag blev övertalad att gå. Vi hamnade på Tully´s på götgatan och visst var det väl trevligt men inga gnistor direkt. Han vill ses igen och jag har fortfarande inte svarat på hans sms, men jag ska försöka skriva på något snällt sätt att jag inte vill ses mer.

På kvällen åt jag middag hos mormor och morfar. Gott som vanligt :D. Efter det kallade flyttlådorna igen. Jag önskar att jag inte hade så mycket saker. Nu märker jag hur mycket onödiga grejor jag har. På måndags morgonen packade jag klart. Slutresultat: Tre resväskor, en IKEA-säck med ett bord och mattor, en stor påse "gott och blandat" och två flyttlådor. Jag lyckades få med mig allt utom flyttlådorna faktiskt, dom får åka med posten eller något.

När jag äntligen var klar med allt packande blev det fika på Arom på SH med Hanna. Äppelpaj med vaniljsås, mums! Vi satte oss i biblioteket för att plugga lite, men pratade kanske mest. Där blev jag kvar tills det stängde i princip. Nu är det dags att börja plugga, men jag har lite kvar att berätta. Äcklelgubben på bussen till exempel får ni höra om i nästa inlägg..

To be continued..

Om att jobba gratis..

Malin, jag tycker verkligen att du ska anmäla intresse till NH (eller något annat ställe). Det som är roligt är att man lär känna jätte många, man kan tänka på annat än plugget ett tag och bara ha roligt. Man gör bara så mycket man känner att man vill och kan man inte jobba en gång är man inte heller bunden att göra det. Det är stor skillnad att jobba så här mot när man jobbar "på riktigt". Nu jobbar alla för att ha roligt. När det är mycket att göra speedar man upp och jobbar på, när det inte är så mycket att göra kan man snacka skit och umgås bara. Sen är det förstås roligt att lära sig nya saker och så får man en hel del erfarenhet. Jag kan verkligen rekommendera det till den som har tid över!

Mästerkocken Sara

E-puben var grymt kul idag! Jag hamnade i köket och efter ett tag blev jag kockens "slav", frivilligt dock! Jag lyckades så bra att jag fick steka all mat till sittningen, 72 personer plus personal. Lite stolt är jag ju över mig själv som inte brände någonting alls och allt blev bra! Annars hade jag förstås inte heller fått stå kvar där. Så nu är jag både en och två kökserfarenheter rikare, kanske bra någon gång i framtiden. Sedan är det roligt att lära känna allt folk som jobbar där också, men det är ju pinsamt att man inte kommer ihåg namnen. Lär mig så småningom hoppas jag!

Snart till e-puben

Idag ska jag jobba på e-puben igen, på epp:n. Snart dags att gå.. Hoppas att det kommer lite roligt folk! Ikväll blir det troligtvis lite film och gos :) Men jag ska försöka att inte vara upp allt för sent för imorgon är det upp tidigt som gäller. Bussen går klockan 8 från Umeå busstation. Den bussen går till Sundsvall och därifrån ska jag åka tåg till Stockholm. Det blir en låååång dag som jag ser fram emot att avsluta på gröne jägarn med Emma. Någon mer som vill följa med?

Det kommer att bli riktigt skönt att komma hem några dagar, jag saknar Stockholm. Hela dagen idag har jag tänkt massor på att jag måste gå en ordentlig vända i stadens alla gallerior, men jag har ju gjort slut på mina pengar, så det är lika bäst att låta bli! En annan sak jag ser fram emot är att plugga i mitt gamla bibliotek. Man sitter så himla skönt där. Det är ju stört att jag ser fram emot att plugga när jag kommer till Stockholm, haha, men det gör jag!

Pinsamt värre..

Jag tänkte ju inte längre än vad näsan räcker idag. Jag har bara en omgång träningskläder med mig hit upp och ska såklart hämta mer nu i helgen. Men dom träningskläderna blir snabbt ofrächa och jag hann inte tvätta = ett litet problem. Jag vill ju ändå gå och träna. Så jag tog mina gråa tunna halvkorta mjukisar, tänkte att dom går ju bra. Ja, till pilates kanske, men inte när man kör dubbla pass och svetten rinner! Pinsamt! Jag tänker inte lägga upp en bild om ni tror det, jag skäms tillräckligt. Det är tur att jag inte behöver skämmas över min teknik i alla fall. Det är ju alltid roligt när killarna man kör mot blir imponerade av motståndet :D. Men en sak är säker, jag kommer aldrig aldrig aldrig använda dom byxorna igen när jag tränar!


I övrigt så var passet grymt kul som vanligt och jag överlevde trots att jag körde dubbla pass. Nu skakar typ hela kroppen så jag tror jag måste tanka den med lite käk!


För så är det.

För så är det. Eller inte. Orkar inte höra det något mer. Det är Miss Petnoga som är framme igen och jag vill bara vara ifred och plugga men det går inte. För så är det. Städfirman som har varit här idag och städat har inte städat tillräckligt bra. Men det är bara att ringa dom igen och säga att dom måste städa bättre, för så är det.

Men jag bryr mig verkligen inte. Är det så svårt att förstå? Lämna mig ifred bara. För så är det.


Yippie, punch out idag!

Jag är hur glad som helst! När jag kollade tiderna för olika träningspass såg jag att min favorit instruktör kommer hålla ett box-pass idag! Så det blir ingen pilates idag, det tar jag en annan gång. Men core kommer jag att gå på endå, så det blir ett dubbelt pass. Ju mer jag tänker på det ju gladare blir jag, sjukt bra! Men en sak blir jag lite trött på och det är boxhandskarna. Dom är verkligen utslitna och förstora. Jag tror att jag ska köpa ett par egna nu när jag åker till Stockholm.

Nu ska jag ta ett powernap så jag orkar med både plugg och träning..


Älglock


Här är beviset på att jag verkligen är i norrland!!





Kan det bli värre än en kurs i hur man lockar fram en älg? Jag tror inte det..


Idag var en bra dag :)

Den här dagen började med städning på rummet och jag tog det riktigt lugnt på morgonen och sov länge. Min föreläsning började inte för än 13 och jag bjöd hit Anna och Madde på lunch. Båda två var helt lost och det tog ett tag innan de hittade hit. Det roliga är att Anna, som kommer härifrån Umeå, gick runt i en halvtimme och gav till slut upp för att hon inte hittade. Men som tur var hade hon parkerat på rätt parkering och jag kunde gå ut och möta henne. Förklaringen till att hon inte hittade är dels för att alla gårdar och gränder ser precis lika dana ut här, och dels för att hon aldrig brukar vara här. Jag bor i "the hoods" som hon kallar det. Inte det finaste området av Umeå alltså, men det roliga är att det är väldigt fint här om man jämför med förorten i Stockholm, typ extremt fint. Man vet inte att man bor i ett "lite sämre" område om ingen berättar det för än..

Efter lektionen pluggade vi på riktigt bra när vi väl kom igång, fick massor gjort. Det kändes riktigt skönt. Så när klockan var tio gick jag och Madde in på e-puben för en efter-plugget-öl. Puben är öppen när det är fotboll och det var ett riktigt skönt avslut på dagen. Det är så tråkigt att sitta hemma och ruttna varenda kväll annars. Lite jobbigt bara att jag måste gå upp så tidigt imorgon, jag kom precis hem och kommer inte kunna sova på ett tag. Men onsdag är lika med lill-lördag och den måste man ta vara på tycker jag!

Gosiga missen



Lite bilder på en annan nyfunnen vän..



Är han inte bara för söt?!




            

Det här är då en riktig liten kelgris. En av utekatterna som håller till på min gård. Han kommer alltid fram och hälsar och smiter in i lägenheten om han får chansen! Önskar att det var min katt..


Shit, har jag gått till fel sal?


Idag gick jag och tränade igen. Jag tappade bort tiden lite när jag var hemma och blev sen till passet. Jag smyger in i salen där passet brukar vara och hänger på. Det var inte alls likt något annat boxpass jag har varit på men vi skulle boxa i luften och det var ju bara uppvärmning, den kan variera ganska mycket mellan olika instruktörer. När halva passet har gått känns det som att vi fortfarande har uppvärmning och det är väldigt aerobix-liknande. Det var väldigt mycket teknik inblandat och inga handskar och pads plockades fram, kunde det vara ett tekninkpass för nybörjare kanske? Fortsatt skeptisk hängde jag på och undrade när vi skulle börja köra på riktigt. I slutet av passet påminner instruktören om att det tar ett tag innan man kommer in i "combat-träningen" och att man ska ge det några gånger. "Shit, jag gick verkligen fel! Så dum man kan vara!"

Men nej, när det är slut på riktigt berättar instruktören att vi är välkomna till hennes pass på måndagar kl 19. Hon tyckte att det hade gått bra på våran första gång. Instruktören som skulle ha varit där var sjuk och hon hade hoppat in istället. Där kom alltså förklaringen till allt det konstiga. Så nu har jag alltså testat BodyCombat. Helt okej tycker jag men jag är ju frälst vid boxen så jag kommer inte gå på combat igen så länge jag kan välja box!

Nästa träning blir på torsdag med Malin och en kompis till henne. Jag skulle egentligen vilja gå på box imorgon men kroppen måste få sin vila! På torsdag kommer vi köra core först och sedan pilates, en kombination som jag gillar och har kört mycket förut! Ingen mer box den här veckan alltså, jag får ladda ordentligt till onsdag när jag har kommit tillbaka från stockholm istället. Men det är alltid bra att få längta lite!

International business program


Tänkte att jag ska berätta lite om mitt program, hur det är, vad det handlar om och vad jag blir i slutändan. Det är inte så många som har koll på det tror jag! Svårt att komma ihåg om inte annat..

Jag läser alltså International business program som är 240hp, eller 4 år med andra ord. Efter tre år får jag en kandidatexamen i ekonomi och efter fyra år civilekonomexamen. Det är alltså en civilekonom utbildning med internationell inrikting och hela utbildningen är på engelska inklusive tentor och allt. Till och med juridiken med de svenska lagarna kommer jag att läsa på engelska!

Hur känns det då hittills? Bara bra. Första kursen känns ganska enkel och mycket är likt det som jag har läst tidigare. Jag känner verkligen att jag har hamnat rätt! Just nu läser vi företagsekonomi med inriktning på vad som är speciellt vid internationella affärer. Om kulturskillnader, svårigheter med språk, fördelar, nackdelar, distans mellan länder och så vidare. Det är intressant och givande :)

Under det tredje året kommer jag förmodligen att plugga eller ha praktik utomlands. Det hör till utbildningen och i princip alla åker utomlands. Jag vet inte riktigt vart jag vill åka eller vad jag vill göra då men det är dags att börja fundera över det redan nu, man måste vara ute i god tid!

Efter de fyra åren är programmet slut men eventuellt tar jag mig an ett femte år för att få en masterexamen. Det kommer jag dock inte fundera så mycket på för än det börjar närma sig. Men om jag väljer att läsa en master så behöver det inte vara i Umeå för alla masterutbildningar är på engelska så jag kan läsa det året vart jag vill!

Vad vill jag bli i slutändan? Ekonom blir jag ju onekligen och det finns mycket man kan jobba med som ekonom, ekonomer behövs inom alla områden. Det jag är sugen på nu är att leda stora projekt, utveckla saker/sammarbeten, kanske inom området utvecklingsländer... Jag tycker att det är intressant hur världsekonomin utvecklar sig och vill hjälpa till att förbättra för utvecklingsländerna och människor som lever i fattigdom.

Direkt efter utbildningen är mitt mål att komma med i ett spännande traineeprogram, kanske hos en bank eller ett läkemedelsföretag, möjligheterna är många! Och i slutändan vet man aldrig vad som händer!

Till sist, jag trivs bra här uppe och är glad. Det är bra tycker jag. Men när jag är klar kommer jag tillbaka till Stockholm, så håll ut! Kram på er!

Kaos, oordning och allmänt rörigt!

Hanna du har rätt i att det är lite smått kaotiskt här. Det blir lätt lite rörigt när allt är nytt, nytt universitet, nya vänner, nytt jobb, ny (gammal) säng, nya affärer, nytt väder och så vidare. I princip allt är bra, men man saknar trygghet. Jag kan heller inte fästa mig direkt där jag bor för jag måste snart flytta vidare. Det gör mig stressad och jag får svårt att koncentrera mig, diciplinen för att plugga är inte alls på topp. Sen alla fester och aktiviteter som gör en alldeles matt på köpet.

Men det finns lite som håller ordning i kaoset! Jag har kommit igång ordentligt med träningen nu och jag ser fram emot varje pass, liksom längtar. Där kan jag släppa allt och fokusera på träningen. Sen har jag också fått två bra kompisar. Anna och jag klickade direkt och har jätteroligt. Hon är här ifrån Ume, en så kallad "local", så hon har koll på vart allting ligger och vilka affärer och så man ska gå till. Sen är det Madde, också från Stockholm. Vi bor ganska nära varandra och kommer snart bo precis bredvid varandra. Perfekt när man ska fixa sig inför fester eller ha sällskap till och från skolan eller så. Vi har börjat träna tillsammans så vi kan peppa varandra på träningarna, superduperbra!

Hur som helst kommer det bli skönt att hämta mera saker från Stockholm som jag saknar och flytta till ett ställe som är mitt eget där jag vet att jag kan bo kvar så länge jag vill och göra iordning som jag vill att det ska se ut. Men troligtvis kommer det att vara fortsatt kaos fram till tentan den 1 oktober, samma dag som jag också ska flytta. Det är tur att dom är snälla här i kollektivet så jag måste inte flytta ut direkt den 1a om jag inte hinner. Har jag tur får jag hjälp att flytta sakerna också.

Nu ska jag gå och boxas lite. Måste prova alla boxpass för att veta vilka instruktörer som är bäst. Hittills har jag provat två olika pass och måndagspasset är hur bra som helst! Helnöjd! Synd att jag kommer missa det nästa vecka.


Space shuttle´s



Hittade en helknasig teckning :) men ganska kul. Vilken "space shuttle" är du?


It´s over..

Nu är det slut på det roliga. I alla fall för just nu. Helgen som var har varit superkul men jag tror att det blev lite för mycket. Det skrämde mig. Men vi har pratat om det och kanske ses igen för en mysig kväll, men mer än så är det inte. Skönt att vi är på samma nivå! Jag var lite orolig att vi inte var det och kände mig som det största svinet i världen typ (nej, men i ume i alla fall). Men allt är lungt, allt är bra och vi är vänner. Det här handlar alltså om HONOM. Och för dom som vill ha ett namn så det inte blir snurrigt heter han Robban. Fast vi kanske ses igen i veckan.. We´ll see...

Jobbigt med lösenord

Jag vet att det är dumt och jobbigt med lösen till bloggen men en av mina gulliga läsare har berättat för mamma om min blogg.. Tack Cissi! Hahaha... Alla i hela världen utom min mamma är välkomna att läsa bloggen. Hmm.. Jag ska ta bort lösen om en vecka eller två när mamsen inte är så nyfiken längre, men jag vet att just nu försöker hon säker leta reda på bloggen så då är det lika bra att ha lås och bom på den! Sprid gärna användare och lösen vidare, så länge det inte är till min mamma då förstås!
Kram på er!


Sthlm here I come!

På lördag kommer jag ner till stan. Kommer bli sååå kul tror jag. Nu med ändrade planer. Har ingenting inbokat, det blir inga dejter. Vill inte det. Så vad ska jag göra istället? Först till kvar att boka in sig! Så Hanna; när kan vi dricka te och koka gröt? Emma; funderar stark på Patricia men är inte jättesugen på att festa, gröne jägarn bara kanske? Du kan ju gå vidare efter för att träffa Nalle ;) Lillebror; Tyvärr är jag pank, så jag kan inte bjuda på den utlovade lunchen nu heller.. Cissi; är du helt uppbokad som vanligt? Eller har du en liten stund över för din kära vän? Lisen; Skärholmen kanske? Vet att du gillar det! :) Ewe: vore roligt att ses, men det kommer så klart vara svårt som vanligt.. Hoppas det går bra för dig i butiken! Jag kan ju alltid komma dit och säga hej!

It´s gonna be soooo fun!


Varför tar det så lång tid?

Borde plugga men tänker så klart på annat.. Det stör mig att hon är där, att jag inte kan vara där nu, att jag var tvungen att gå. Jag tror det är bra ändå, det hade ju inte varit bra om jag inte hade brytt mig, men det gör jag. Jag vill tillbaka dit nu.. Kan han inte höra av sig snart?


Och så kom hans ex...

Sov inte hemma igår heller och jag kommer troligtvis tillbringa även denna natt hos honom. Igår hade vi tänkt att vi skulle gå på temafesten, men istället blev det middag, film och mys hemma. Jag var extremt trött för att jag bara hade sovit en och en halv timme natten innan så det var riktigt skönt att vara hemma och lata sig bara. Imorse vaknade vi kanske inte på det roligaste sättet. Hans ex knackade på dörren och när ingen öppnade satte hon nyckeln i dörren.. Det tog slut för bara en vecka sen så hon skulle hämta sina grejer, och där är jag. Just snyggt! Som tur är är låset till dörren trasigt och hon hann inte öppna dörren. Han gick ut till henne och förklarade hur det låg till. Jag kan förstå henne som blev arg och skrek att jag kunde gå hem. Klädde på mig snabbt som attan men efter en stund hade hon gått och han kom tillbaka in så jag vet inte hur hon ser ut eller något och hon har inte sett mig. Jag tyckte inte att det var speciellt kul när jag skulle gå om hon skulle stå utanför och vänta. Man vet ju aldrig. Men det var ingen fara. Nu ska jag plugga lite och sen ser jag fram emot att bli bjuden på kycklingsallad ikväll.

Blinddate inställd!

Jag var rakt på sak och ärlig när jag skickade sms till min blinddate och förklarade att vi inte kan ses. Så nu är det avklarat helt enkelt.. Skönt!

Madde, du är ju för söt!

Eftersom jag knappt har sovit något inatt och är försenad med tvätten känns det inte särskilt lockande att gå på afro power. Jag ringde Madde för att kolla om hon kunde tänka sig att träna lite senare bara och skämdes över att jag inte ville gå när jag hade lovat. Men ingen idé att skämmas! För vem är det som ligger och sover fortfarande?! Ojoj, nu undrar jag vad Madde gjorde igår kväll...

Vad gjorde jag igår kväll?

Dagen igår var fullspäckad. Det började med att jag var sen till mitt seminarie (för att jag inte ville gå på det), men lyckades få närvaro ändå. När seminariet var klart drog jag, Anna och Madde ner på stan och shoppade loss ordentligt. Inga pengar kvar och det blir nudlar resten av månaden typ. Jag köpte faktiskt fem paket eldoradonudlar för 10kr på vägen hem, haha. Jag fick skynda som tusan för att hinna hem och käka något innan jag skulle börja jobba på e-puben. Några minuter i tre kommer jag dit jättestressad men allt går bra. Jag skar sallad, stekte hamburgare, stod i baren och gjorde i ordning till sittningen. Vid tio-tiden var jag hemma igen för att vända och kolla på film hos... ...tjugo i åtta på morgonen är jag hemma igen, tvätt-tiden började kl sju. Men det är inte hela världen, huvudsaken är att man har kul här i livet!


Snart



+                           =          Galet bra!




         


Vill åka nu på en gång!!



Ingen micro = ingen gröt

Vi har ingen micro här i kollektivet så varje morgon har jag kokat gröt på spisen. Det funkar ju men jag tycker inte att den gröten bli god. Idag får det bli fil och smörgås helt enkelt. Men helt seriöst, kan någon berätta hur man bäst kokar gröt på spisen?

Jag kommer fortsätta sakna en micro..


Fint



Kan inte låta bli att surfa runt bland skor, väskor och kläder och alltid hittar jag massor av fina saker..




                    
skönaste skorna                           helt underbar                          typisk agnes-söt


                   



                  
                                                      vill ha!!                                         så söt!




Min klänning!



Dom här gobitarna är från topshop och puma.


För många bollar i luften..

Just nu skulle jag bara vilja sova, det är för mycket av allt. För mycket plugg, för mycket festande och alldeles för många killar som snurrar runt i huvudet. Att bara hinna tänka på allt tar för mycket tid. Det bästa hade varit om X inte hade hört av sig.. Jag hade hunnit släppa honom, nu är jag bara förvirrad igen. Sen har Micke dragit på semester och överlåtit sin telefon till sin chef, utan att säga till mig att han inte skulle ha sin telefon. Pinsamt värre!! Så nu kan jag inte ringa honom och prata av mig.. Blindaten ska bli roligt men det är jobbigt att vänta på att tiden ska gå så jag kan träffa bussflirten också.. It´s just too much!

Dags för nästa boxpass

Nu är det bara en timme kvar till nästa boxpass. Jag hoppas att jag pallar passet, är fortfarande förkyld. Men jag har i alla fall inte ont i halsen idag.

Föreläsningen idag var urusel. Jag fick inte ut något av den och gick efter halva tiden för det kändes som sånt slöseri med att sitta där när jag kunde sitta i biblioteket och läsa istället. Jag tycker att våran föreläsare är ganska bra men nu skulle han gå igenom alldeles för mycket på väldigt kort tid och det kändes som att det blev pannkaka av allt. Än värre lär det bli imorn när vi ska ha seminarie i hela klassen på 70 personer. Det finns inte en chans i världen att alla ska hinna säga något och det är jättesvårt att ha en diskussion när man är 70 personer. Man kommer inte höra ens vad alla säger för att vi behöver ha en så stor sal. Jag tänker strunta i den också, den handlar ändå bara om tidningsartiklar som vi ska hitta själva, men jag måste ändå gå dit och se om han tar närvaro. Det vore dumt att missa poäng till tentan..

Nu ska jag plugga en stund till men sen tänker jag glömma allt som har med plugg att göra för en timme och bara ha kul!


För jag har mitt glada barnasinne kvar.. Har ni erat..?


 

Enjoy!

------> Nostalgi <------



Sov dåligt..

Egentligen borde jag sitta i bibblan och plugga nu men nej, jag har inte ens klätt på mig. Är himla slö måste jag säga. Sov jättedåligt inatt och vaknade av huvudvärk och att jag var tvungen att snyta mig flera gånger. Men vad som är bra är att jag inte har ont i halsen!!! :D För jag tänker träna idag så jag laddar. Fast nu måste jag göra ett ryck, jag ligger efter med läsningen...

Apberget på fredag

Nu är det spikat och klart. Blinddaten blir efter jobbet på fredag, vi träffas vid apberget i stan.. Mer än så vet jag inte för än efteråt.. Det kommer bli kul!

Blinddate!

Ojoj.. Nu har jag många bollar i luften! Karro i kollektivet kom precis hem och ropade in genom dörren att jag har en blinddate. Det kommer bli jätteroligt tror jag! Hon tyckte att jag ska försöka hitta någon här uppe i umeå så jag kan glömma de som håller hus i stockholm och övriga sverige. Så nu ska jag träffa Henrik, en umebo.. Mer än så vet jag inte nu men jag ska hålla er uppdaterade!

Exciting!!!




Vill inte vara sjuk nu..

Jag har sovit massor idag också och inte pluggat någonting alls.. Inte roligt alls.. Skulle ha tagit en vända på stan idag och letat kaninöron till temafesten. Nu blev det ett par alvedon och många timmar i sängen istället. Jag hoppas verkligen att jag inte har ont i halsen imorn för jag tänker gå och träna, ser fram emot det så mycket.

Nu ska jag ta en dusch och sen sova igen och hoppas hoppas hoppas att jag vaknar upp pigg och glad imorn, redo för en timmes boxpass
:D

Bilder från IBP-festen



Jag stannade inte alls länge men hann ta några roliga bilder ändå!




         

In action..


          

Bilden på Madde i rullstolen tar lätt priset, haha!



Forever21.com

Nu har det kommit in massa nya kläder på http://forever21.com :D Jag skulle kunna handla för flera tusen men nu när jag har noll inkomst blir det inte ens ett linne... För den som har pengar kan jag dock rekommendera:


         


    



        


         


    


         


Dom har såå fina grejer, nu väntar jag på att studiebidraget ska komma...


Pimp my blogg

Som ni kan se har jag gjort några små förändringar i bloggens utseende.. Men är det någon som är bra på hur man redigerar bloggen och har något tips på hur man kan pimpa den lite? Jag är egentligen ganska nöjd med att ha ett väldigt enkelt utseende på bloggen men det är mest för att jag inte vet vad man kan göra för att den ska bli bättre och snyggare..

Alla tips och trix är välkomna!

Jobbigt att vänta så länge på att ses..

Jag pratade med "bussflirten" idag igen. Han håller på och utbildar sig till brandman så vi pratar en del om utbildningen eftersom jag har gått räddningstjänst på gymnasiet och vet ganska mycket om det. Han verkar ha roliga intressen och är intressant men jag skulle velat träffa honom nu, det är jobbigt att behöva vänta så himla länge. Det är ansträngande att lära känna en person via telefon och nu vill jag veta om han är rolig att umgås med. Jag ser fram emot vår dejt, men just nu känns det himla långdraget.. Jag antar att man får vänja sig vid att saker tar lång tid när man bor i norrland...

Cyklarnas stad



Umeå är känt för att vara björkarnas stad men det är förstås också studentarnas och CYKLARNAS! Här cyklar man överallt trots väder. Cykeln måste också låsas överallt för det finns en oskriven regel som säger att en olåst cykel är en "ledig" cykel. Det gäller alltså att alltid låsa sin cykel och helst ha en riktigt usel cykel som ingen vill ha. Därför har jag en käck grön cykel med trasig pakethållare och trasig trampa. Jag cyklar som ett mongo för att det bara går att trampa ordentligt med den högra pedalen och i uppförsbackarna får jag ofta gå.. Prova själv att ta er upp för en brant backe med en tre-växlad cykel genom att bara trampa med högerfoten, den ni! Det är lite knepigt men jag blir bättre och bättre på det.


En blid på "Kurt" (döpte precis cykeln till det)



Det är tur att jag har en så snäll kusin, annars vet jag inte hur det hade gått när jag kom hit.. Kurt är en mix av två cyklar då jag tagit de mest hela däcken och satt på den mest hela ramen. Den andra cykeln "Styrbord å Babord" är helt trasig nu, men, den är hur cool som helst så jag hoppas att jag får tid att renovera den någon gång. Tills dess får Kurt duga!






Jag med inbakad fläta på väg till uppropet min andra dag i umeå.



Jobba på fredag (!)

Efter två alvedon och två timmars sömn känner jag mig fortfarande helt dimmig. Det blir inget festande ikväll, jag vill bara sova. Näsan rinner och huvudet är alldeles tjockt. Jag hoppas att det kommer gå över. Jag fick precis ett sms av min fadder om jag vill jobba med dom på epp på fredag. (Efter plugget pub på e-puben). Det är klart jag vill göra det! Jag får ingen kurs eller något, det är bara att köra och dom lär mig då vad jag behöver kunna. Jag kommer förmodligen få stå i baren så jag hoppas att jag inte gör bort mig... Jag är sämst på drinknamn så jag kanske ska plugga lite i förhand, men studenter är oftast inte så avancerade, så det borde inte bli så knepigt! Det är inget jobb som man tjänar pengar på, men man får erfarenhet, kontakter och många nya vänner..

Kul, kul, kul ska det bli!


Svar till Mia


Tofflorna är ifrån engelska River Island. Jag köpte dom för kanske två år sedan men jag har sett liknande tofflor på andra ställen efter det. Kul att du tycker om dom, det gör jag med!

Drömmer mig bort







Tittar på gamla bilder och längtar efter vintern. I år borde jag i alla fall få uppleva en riktig vinter, till skillnad från förra året, nu när jag har flyttat så långt norrut. Vi är många i klassen som älskar skidåkning också så förhoppningsvis blir det några vändor till någon härlig backe!

En äcklig sörja av jästa äpplen

Jag kom hem tidigt från universitetet idag för jag mår inte så bra och behöver verkligen sova, har sovit alldeles för lite hela den senaste månaden och nu vill jag inte bli sjuk. David var hemma och åt lunch så jag pratade lite med honom och åt ägg och kaviarmackor, mums. När jag sedan har ätit klart och plockar undan märker jag att soppåsen har blivit full så jag tar mitt ansvar och sätter i en ny. Nej, så långt kom jag aldrig.. Hela skåpet under diskbänken var fullt av en enda sörja av ruttna och jästa äpplen.. Gissa om det luktade gott? Kul, jättekul att det var just jag som la märke till det. Jag känner att jag kan inte vara dum och ignorera äcklet så jag torkade såklart rent, men jag blir så irriterad! Ni kan ju gissa vems fel det är, den som gjorde äppelmos nu i helgen. Hur dum får man va? Man kan inte hälla vätska i soppåsen, det här kommer hon få höra, definitivt!

Fullt hus

Nu har dom andra tjejerna i kollektivet kommit hem igen, jätteskönt! Jag trivs jättebra med dom och det känns som att vi är lite på samma nivå vad det gäller hur det bör vara här i kollektivet. Jag har till exempel fått en egen hylla nu till min mat, i ett skåp den absolut inte kunde stå i för ett par dagar sedan. Dom uppmuntrar mig till att ta så mycket plats jag känner för när det gäller annat också och det känns bra, fast jag är helt nöjd med det utrymmet jag har nu.

Jag är fortfarande irriterad på den griniga attityden hos en av tjejerna men det vägs upp av glada miner hos de andra! Trots att klockan är halv tolv och jag borde ha hunnit läsa mina sidor så har jag ändå inte hunnit. Jag har märkt att det tar tid att bo med andra, åtminstone om man är social som jag är. Om det är någon som sitter och fikar till exempel och jag går förbi måste jag stanna och prata lite. Jag har helt enkelt lite svårt att stänga in mig på rummet och läsa i ett par timmar. Det är nog bra att jag kommer bo i korridor sen istället, för även om man bor med andra ser man dom inte lika ofta som i en vanlig helt öppen lägenhet.

Det blir inga åtta timmars sömn den här natten heller. Väckarklockan ringer fem över sju imorgon bitti och då är det bara att palla sig upp. Jag undrar hur länge kroppen orkar och hur mycket sömnbrist den klarar av. Fast jag vill ju inte direkt veta svaret. Vill inte bli sjuk nu när jag precis har börjat träna. Jag funderar igen på att skippa festen imorgon, det är inte värt att bli sjuk. Jag skippar hellre en fest än ett boxpass!

Nu väntar kudden på mig, lite sömn ska jag väl kunna få i alla fall.. Natti natti!

Klassfest

Imorgon är det IBP-fest, för alla i klassen och för dom äldre på samma program. Tycker att det verkar jättekul men jag är såå trött på fest just nu.. Det är fest hela tiden, alltid någonting. Roligt men tidskrävande och uttröttande. Jag tror att jag hellre vill gå och lägga mig tidigt imorn och sova än gå på fest. Jag kompromissar med mig själv och kommer fram till ett mellanting. Jag går dit, hälsar på folk, ser vad som händer och sen går jag hem och sover. Risken är förstås att jag dricker alldeles för mycket och kommer hem alldeles för sent för mitt eget bästa. Men så måste man ha roligt också!

På morgonen har jag föreläsning och efter det ska jag, Madde och Anna cykla ner på stan och leta "har-öron". På lördag är nästa fest och den har tema skogen så vi tänkte vara harar. Det går att fixa enkelt med öron, morrhår och bomullstuss som svans. Känns lite roligare än att klä ut sig till en gran.

Nu skulle jag vilja sova men det är bara att sätta igång med dom 20 sidor i boken jag har kvar för dagen.. Drygt.. Boken är intressant men det är inte kul att speedläsa bara för att bli klar med det. Men jag vill inte hamna så mycket efter, har ändå lite att ta igen på onsdag som är föreläsningsfri.

Det här var det roligaste jag har gjort på länge!

Punch out är GRYMT kul!!! Som jag har längtat efter att börja med boxercise igen och hitta en bra instruktör, äntligen har det hänt! Äntligen kan jag komma igång med träningen igen! Jag längtar redan till nästa pass och hoppas att det finns fler bra instruktörer. Malin har blivit sjuk och fick stanna hemma men Madde kunde följa med istället :) Hon köpte ett månadskort för att testa träna med mig och jag tror att hon kommer bli kvar, vi hade jättekul! Madde har lovat att gå på 2 boxpass (punch out) i veckan om jag går med henne på ett pass som hon väljer. På lördag ska jag därför gå på afro power dance, känns mest flummigt jag har provat det förut men det står jag ut med när jag har en så rolig träningspartner. (Men jag hoppas att Madde inte kommer tycka om det passet och välja ett annat istället, haha). På torsdag är det dags för nästa boxpass i alla fall, jag hoppas att det är samma instruktör eller en lika bra..


Äntligen, äntligen, äntligen!

Gy så glad jag är :D


Tadzjikistan

Snacka om att jag blev förvånad idag när jag träffade en kille i biblioteket från Tadzjikistan. För ett år sedan visste jag inte ens att det fanns ett land som heter så. Men i höstas hade jag ett grupparbete om det och det är ett av världens fattigaste länder. Det gränsar till Kina, Afghanistan, Uzbekistan och Kazakstan tror jag att det är.. Forna sovjet.. Uppenbarligen finns det dom som är rika även i Tadzjikistan och en av dom är han som jag mötte. Det är fascinerande hur "global" världen har blivit.

Har valt helt rätt program och inriktning känner jag! Världen är intressant...

Punch out!

Har precis tagit ett "powernap" på två timmar, ja det blev lite för länge.. :s Jag höll på att somna i böckerna så jag var tvungen. Tror jag hade kunnat sovit enda till imorn bitti. Nu tar jag i alla fall nya tag och ska läsa ett gäng timmar till. Motiverar mig med att jag ska på punch out imorn med Malin, det är typ som boxercise, längtar! Jag hoppas verkligen att det är en bra instruktör så att jag kommer vilja gå fler gånger.

Nu ska jag testa den gröna energidrycken, utvärdering kommer senare, tjockis-boken kallar!

In this very moment..




         

Så här är läget just nu, sitter och pluggar (när jag inte bloggar), och för tillfället är starbucks muggen, sjalen och de gosiga tofflorna mina bästa vänner! Nu ska jag gå och hämta mera kaffe :-)

Tänker dom flytta in eller???

Det är fortfarande full fart på "flyttföräldrarna" har i kollektivet. Jag håller på att bli galen. Jag har jättemycket att plugga men kan inte alls koncentrera mig här. Nu har dom sovit här två nätter. Jag hade hoppats att dom skulle åka hem igår, men nej, dom var kvar när jag kom hem efter middagen med Madde på baloogrillen. Igår flydde jag hem till faddrarna för att kunna slappna av en stund och idag får det bli biblioteket. Där ska jag möta Madde och Anna för en genomgång av veckans kapitel i vår 740 sidor tjocka bok. Vi gör vårt bästa för att agera riktiga pluggisar nu, man vill ju inte faila på första tentan.. Jag hoppas verkligen att dom inte är kvar när jag kommer hem idag efter mötet, i så fall tänker jag sova hos Milla, det är tur att jag alltid är välkomen dit!

Insparks bilder




Vad har egentligen hänt på insparken?
Här kommer ett litet urval av bilder, jag lägger upp fler senare..



Klassens hjälte i uppdragstävlingen.. Eller har han tagit på sig baddräkten friviligt?



         

              

En grymt rolig kväll på e-puben, dessa bilder togs i ett svagt ögonblick, jag är inte skyldig till alla själv vill jag bara passa på att påpeka.. Lägg också märke till glaset uppe till vänster som har sjunkit ner och på något vis fastnat i bordet.. Anna jag tror dig, det är inte ditt fel..





"No pants" kan bara vara tillåtet vid en inspark!





Men man kan ju undra.. Här är samma killar fast ett annat tillfälle..



    

Roliga aktiviteter i Fidodalen, men svårt att lära sig namnet på alla...
300 pers sitter i knät på varandra, tungt!



There is more to come, be patient!

Kommentera mera! :D

Som många av er vet så har jag ett comviqabonnemang.. Förmodligen vet ni också att telia är det enda som fungerar bra i norrland.. Här finns alltså ett litet problem, jag kan inte prata i telefon där jag bor, eller tja "endast nödsamtal". Tyvärr inkluderar inte sådana "nödsamtal" killproblem och annat som kan vara jätteviktigt att prata om! Så om ni undrar varför jag inte hör av mig så ofta beror det till största delen på att jag helt enkelt inte kan ringa.. Därför undrar jag förstås vad som händer i stan och vad jag går miste om så det vore jättekul om ni vill kommentera mera! Och då menar jag förstås inte bara stockholmarna utan även ni som har dragit därifrån precis som jag!


Höga odds!

Idag är det jättefint väder här i ume :-) så nu har jag ingen större lust att sitta och läsa hela dagen, fast jag verkligen borde göra det... Så nu tänkte jag pausa för en joggingrunda. Det blir den första på jag vet inte hur länge! Jag skäms typ över att jag inte kommer ihåg när jag var ute och sprang sist. Fint väder är nog i alla fall den bästa peppen! Dessutom tror jag att det är mycket lättare att koncentrera sig när man pluggar om man tränar emellanåt också! Jag hoppas att jag inom en snar framtid förvandlas till ett träningsfreak, det skulle kroppen må bra av. Oddsen är bra i alla fall. Jag har skaffat "guld-kortet" på IKSU vilket innebär att jag har tillgång till alla träningsformer och jag har redan hittat två trningspartners så jag behöver inte gå dit själv heller. Sen är det ju så att som student tar man sig fram på cykel i ume, vart man än ska, så det blir ett gäng timmar på cykel varje vecka vare sig man vill eller inte!

Sen var det det här med att dejta två samtidigt.. Jag kommer att träffa båda två om det finns tid när jag är i stockholm, men spunki, inte kan det väl vara så bra att berätta för någon att man dejtar en annan samtidigt?! Det kommer jag i alla fall hoppa över, haha..

Jesus! I´m going nuts.....

Nu vet jag inte vart jag ska ta vägen! Det är en ny tjej som flyttar in i kollektivet och inget ont om henne hon är jättetrevlig. Det är bara det att hennes mamma röjer runt i lägenheten (just nu köket) och gör sin ordning på allt. Vilket innebär att hon tex blandar min mat med de andras mat, innan har vi haft var sin hylla, berättar vilken kastrull jag måste använda och så vidare.. Hon vill nog bara vara snäll men jag tror jag snabbt måste ta mig här ifrån, annars kommer jag få ett utbrott! Dessutom har dom tagit av mitt kaffe utan och fråga, jag delar gärna med mig, men snälla fråga först!

GAHAHA!!!!

Jaktstart

Igår hölls terminens första sittning på Corona, den största nattklubben här. Jag var där och hade en super bra kväll :-) Men som den "nolla" jag är hade jag så klart ingen aning om vad som skulle hända. Det visade sig att sånghäftet som såldes första dagen var det som kvällen var uppbyggd runt och där satt jag tråkigt nog utan. Bättre lycka nästa gång!

Efter en god middag, mycket trum på bordet och ett gäng vändor upp och ner från stolen i höga klackar fortsatte kvällen på e-puben. Den är helt nyrenoverad och ekonomernas stolthet. Där inne är det schyssta priser på drickan eftersom de som jobbar där jobbar gratis. Jag har anmält mig till att jobba där och hoppas att jag kan gå med i samma team som mina faddrar, det skulle vara sååå kul! Någon kanske undrar varför man är dum och jobbar gratis, men det handlar om kanske tre gånger per termin och då kan priset på drickan hållas lågt. Dessutom får man lära känna massa nytt folk och viktigast av allt får man följa med på årets happening, kryssning eller någon form av resa med hela e-pubens personal!

Yeay, this is awsome!

Så klart att han ringde!

Vad hände då med bussflirten? Han ringde ikväll som han sagt :-) Han verkar bra på alla sätt och vis, det är roligt att prata med honom. Vi hann dock inte prata så länge för comviq har sämst mottagning här uppe, det håller inte i längden. Vi kommer förmodligen höras imorn igen och prata lite mer.. Men just nu är jag så förvirrad på grund av mr X, jag vet inte vart jag ska ta vägen. En känsla säger att jag borde lägga ner det hela med mr X, dejta bussflirten och se vad som händer.. Men samtidigt vet jag hur det är att träffa X, och det vill jag uppleva igen. Frågan är om det är ok att träffa båda när jag kommer till stockholm? Jag vill inte vara en player, det är inte min mening, men hur ska jag annars kunna veta vad jag vill om  jag inte träffar båda två?

Nu måste jag nog sova på saken.. God natt!


Mr X is back in business

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta men mr X fortsätter att höra av sig trots att jag är 65 mil bort. Jag ville så klart att det skulle vara mer än en "sommarflirt" men trodde inte att det var aktuellt. Nu när han fortsätter höra av sig undrar jag vad han vill. Han borde ju vilja träffa mig mera för annars är det ju ingen vits med att höra av sig. Jag ställde in mig på att vi var ett avslutat kapitel när jag flyttade och försökte att inte tänka mer på honom, jag trodde inte att han ville något mer. Men så fort han hör av sig river det upp känslor och just nu är det bara jobbigt. Självklart blir jag jätteglad när han hör av sig men samtidigt ledsen över att jag inte kan träffa honom, att vi inte hann säga hejdå innan jag åkte och att jag inte vet vad han vill..

Det blir ett dilemma nu också när det är tänkt att jag ska på dejt när jag åker ner till stockholm, jag vill inte köra dubbelspel och dejta båda två så vem ska jag i så fall satsa på? Jag har ju inte trott att det ska bli något av mig och mr X, han är jämt så upptagen, så varför skulle det kunna bli det nu när jag har flyttat? Det hade varit så skönt om han inte hade hört av sig så hade jag inte behövt tänka på honom och försökt träffa någon annan.

Kanske borde jag låta bli att svara på mr X medelanden och samtal för att han ska försvinna ur bilden, men det är svårt med någon man tycker om! Varför måste han vara så himla komplicerad? Jag har ingen aning om hur intresserad han är av mig. Jag har inte lyckats läsa honom tillräckligt..

Snälla hjälp! Hur ska jag göra?

Han ringer ikväll, exciting!

Sedan jag kom upp hit till umeå har jag smsat med "bussflirten" nästan varje dag, men, vi har aldrig pratat i telefon.. Ikväll kommer han ringa och jag är nästan lite nervös.. Man bygger upp höga förväntningar av att inte ses och spänningen är riktigt stor. Det ska bli kul att prata med honom och få veta lite mer om honom, just nu vet jag inte mycket alls. Till exempel vet jag inte hur gammal han är.. Jag ser verkligen fram emot helgen i stockholm, jag hoppas att jag gör det även efter vi har pratat i telefon!

To be continued...

Beslutångest!!!

Ikväll är det terminens första sittning och nu har jag såklart världens dilemma med vad jag ska ha för kläder (eller vilken klänning)... Och inte har jag någon som kan hjälpa mig heller.. Jag vet inte ens hur fin klänningen ska vara och man vill verkligen inte komma dit i en klänning som inte är tillräckligt fin, men heller inte i en som är för fin.

Samtidigt som jag inte kan bestämma mig stressar jag upp mig över 1000 andra saker som ska hinnas med idag också. Föreläsning 13-16, sittningen börjar 18 (jag kommer komma sent..), innan föreläsningen måste jag läsa massor = jag borde börja med det nu!

Wish me good luck! :-)

Dåligt bloggklimat

Hej allihopa!

Ledsen att det har dröjt så länge.. Jag har inte haft tillgång till något internet alls, det har inte ens fungerat på mobilen.. :S Men nu, äntligen, har jag internet där jag bor. Det fungerar till och med så bra att jag ska lägga upp ett gäng bilder innan veckan är slut.

Det har hänt mycket sen jag skrev sist.

¤  Jag är inte hemlös längre utan bor i ett kollektiv hos min kusins kompis.
¤  Jag har träffat helt underbara kompisar så jag behöver inte känna mig ensam och så har jag någon att plugga med.
¤  Jag kommer hem till Stockholm den 20e september (åker den 22a)
¤  Jag ska på dejt när jag kommer till Stockholm (med killen från bussen!)
¤  Jag har köpt årskort på IKSU och hunnit med två träningar hittills den här veckan.
¤  Jag bor granne med mina underbara faddrar.
¤  Imorn är terminens första sittning och det är finkläder som gäller!
¤  Jag har sömnbrist och min hy har blivit dålig pga det och mycket alkohol..
¤  Jag vill inte festa alls på flera veckor känns det som just nu, är helt matt efter de första insparksdagarna!

Nu måste jag sova, är tillbaka

RSS 2.0