Forts bakis

nachotallrik men det hade dom inte.. Jag blev lite förvånad när det enda de hade var pasta carbonara! Men varför inte tänkte jag och tog chansen.. Jag hade många hungriga gamar runt mig då som blev väldigt glada över mina rester! Haha.. Det kändes lite udda att äta carbonara på en nattklubb mitt i natten och som folk glodde! Jag vet inte om det berodde på carbonaran, mina norrlands kläder eller kombinationen av båda! Imorn börjar föreläsningarna så idag ska jag försöka vila upp mig lite. Jag funderar på att gå till IKSU, nordens största träningsanläggning där jag ska börja träna. Men någon träning blir det inte idag, är alldeles för bakis..

Bakis

Nu sitter jag och degar i soffan i korridoren. Norrlands aftonen va kul men jag gick hem ganska tidigt ändå, kroppen är helt förstörd! Kvällen började runt fyra med att jag och anna gjorde i ordning oss hemma hos henne. Det var också då som den första drickan för kvällen plockades fram.. Sen fick vi skjuts till förfesten. Där var vi två olika faddergrupper, totalt kanske 20 personer.. Vattenpiporna togs fram och så körde vi 'jag har aldrig'.. I början var det ganska lugnt och tyst, som det blir när man inte känner varandra, men efter lite lekar var stämningen på topp och vi gick vidare till krogen krogen där vi mötte upp resten av alla 'ekonominollor'. Totalt är vi lite fler än 300 stycken. På krogen blev det massor av dans och nästan ingen dricka. Dels var det alldeles för lång kö i baren men sen mådde jag dåligt från dagen innan också.. Vi gick vidare till corona, umes största nattklubb som för övrigt ligger på campus.. Jag va helt sjukt hungrig eftersom jag inte hann äta middag så jag gick för att beställa

Efterfest

Nu är det efterfest på ålidhem:-) Vi är i en korridor där ingen verkar bo, lite speciellt.. Haha.. Lite stört.. Men det är kanske så det ska va?! Ume är skönt!

Helknasigt

Norrland är konstigt.. Sitter och väntar på bussen som skulle ha kommit för 25min sen. Busstidtabellen visar inte när bussen kommer utan när den går från start hållplatsen. Men jag har kollat tiden på internet och ändå ingen buss.. Hade gått snabbare att cykla men just ikväll, är lite lat.. Fortsätter vänta, jag är inte ensam kan jag säga..

Dålig tajming..

Så vad hände egentligen med bussflirten? Vi har smsat lite och jag skulle gärna träffa honom, men det är lite dålig tajming.. Han bor just nu i stockholm och jag har precis åkt där ifrån.. Jag kommer fortsätta med smsen som det ser ut just nu, men man kan ju lätt tröttna när man inte kan träffas.. Vi får se vad som händer..

Saknad

Sitter och lyssnar på Winnerbäck och tänker på stockholm och vänner.. Saknar er alla såå mycket.. Det känns jobbigt att inte kunna packa upp alla grejer och ha en egen säng att vila ut i när man är trött.. Det är dumt att man är så långt bort från kramar när man som mest behöver dem..

Allsång och pubrunda

Här är det fullt ös medvetslös som gäller! Idag har vi haft stadsvandring och snart är det dags för allsång noah pubrunda:-) Jag har börjat lära känna lite folk nu och har riktigt roligt men prognosen ser ut att vara fortsatt sliten och trött! Nu ska jag handla lite och laga mat.. Jag hoppas jag hinner med ett litet powernap också innan festen fortsätter.

Första dagen

Nu är det full fart med insparken. Igår kväll va första festen. Vi samlades för att ha förfest redan halv sex. Vi lekte diverse lekar och lärde känna varandra.. Sen var det fullt ös på e-puben (ekonomernas pub) Straxt innan ett tackade jag och mina nyfunna vänner för oss, det kändes lagom så.. Nu är det dags för stadsvandring men jag är inte alls sugen.. Vädret är kallt och regnigt.. Usch! Inge roligt alls faktiskt att sitta på cykeln i en halvtimme då inte..

Sommarminnen





sommaren i stan..


         





nationaldagen, lite åt fel håll..








i skärgården..


         





på beachen i holland..


         





kusin vitamin..


         





WhereTheActionIs






sist men inte minst, ett av mina smultronställen..







Bussflirten

Nu är jag framme i ume, men är inte hemma än.. Det kommer nog ta ett tag.. Jag har i alla fall någonstans att bo nu!!! Min kusins kompis flyttar snart till en stor lägenhet så jag ska få hyra ett av rummen i september och i oktober får jag äntligen mitt eget hem. Jag har väldigt mycket att berätta nu men inte så mycket tid. Dagen har försvunnit i en rasande fart och nu måste jag sova eftersom jag har sovit så lite de senaste nätterna. Första dagen här i ume har inte varit så spännande (lite shopping, fixat cykel, hittat till ica) så jag tänkte inte berätta mer än så.. Däremot kanske det är någon som undrar vad som hände på bussresan upp inatt när alla andra sov.. hehe..

Nej, så spännande är det tyvärr inte. Det var en snygg kille som satt på andra sidan av gången i bussen, vi satt och sneglade på varandra ganska länge, typ så länge att det började kännas fånigt! Så när det var paus i Tönnebro gick jag och satte mig vid hans bord och började prata med honom. Sen pratade vi i princip hela resan tills han skulle gå av i ö-vik. Då fick jag hans nummer. Jag har inte hört av mig än men något måste jag skriva till honom. Jag tänkte börja med att fråga vad han heter..


Imorn är det dags för upprop och sen drar insparken igång. Jag ska se om jag kan hitta min kamera för nu när jag kan koppla upp datorn mot internet kan jag ju äntligen lägga upp lite bilder!


På väg till björkarnas stad

Nu sitter jag på bussen som kommer ta nio timmar upp till Ume. Jag åker på natten och är framme 06.10 imorn bitti. Det är tur att jag har klänning på mig för det är sjukt varmt i bussen. Jag hoppas att det blir svalare för annars kommer jag inte kunna sova någnting. Så nu är jag äntligen på väg efter att ha packat och städat i sista minuten! Jag har fotfarande massor av grejer kvar att ordna som adressändring, hemförsäkring, flytta DN-prenumerationen osv.. Det blir fullspäckat schema imorn med registrering, cykelköp och mest av allt behöver jag hitta någonstans att bo i september. Jag räknar med att bo hos min kusin i en vecka och den 1a oktober kan jag flytta in i ett rum i korridor, men där emellan är hela september och då har jag än så länge ingen stans att bo.. Men jag tror så klart att det löser den närmaste veckan :-)

Jag hoppas att jag har fått med mig allt som jag behöver de närmaste veckorna. Jag har tre väskor med mig och måste klara mig med de sakerna ganska länge säkert. Om det inte är för mycket plugg så kan jag kanske åka hem i oktober och hämta fler saker, men jag vet inte alls när jag kan åka hem igen. Men om jag verkligen vill så går det snabbt att flyga! Anledningen till att jag åker buss upp nu är att det blev överlägset billigast med extra bagage. Och jag har haft tur med nästan allt idag tror jag, för jag behövde inte betala för det extra bagaget fast man egentligen måste det, chaffören sa ingenting, å glad jag för det!

Förutom att städa och sånt idag hann jag med en lunch med Emma och lite shopping i min skobutik. Jag hittade ett par sjukt snygga stövlar (som egentligen var alldeles för dyra) och hade tur med dem också. Först och främst att de passar på mina breda vader och sen att jag fick 100kr rabatt (som den stammis jag är)! Efter det traskade jag till skomakaren och fixade nya sulor och fett att smörja dem med. Tror ni inte att skomakaren drog av 75 kronor på mitt köp, rabatt där också! Gissa om jag blev förvånad!!! Men det är ju kul att det finns snälla och generösa människor :)

Nu blev texten konstigt stor, vet inte om det syns i bloggen.. Men jag får lösa det imorn för datorn är inte på topp här i bussen.. Hehe..

Jag återkommer kanske på resan om det händer något spännande.. Om inte säger jag god natt nu, ska försöka sova lite.. Alternativt flirta lite med min söta granne...

Äntligen sista lasset!

Nu är dom sista grejerna på väg, äntligen! Nu ska jag bara lassa ur allt ur bilen sen tänker jag sova. Är helt slut! Natti natti!

Paus

Nu är jag riktigt trött! Om det inte hade varit för att jag inte har något val hade jag gett upp för länge sen.. Det är inte alls likt mig som i vanliga fall är riktigt envis! Jag vill inte riktigt lämna lägenheten och då blir det extra tungt att tömma den. Det är tur att emma kommer och hjälper mig med städningen imorn annars hade jag nog betalat någon annan för att städa. Just nu skulle jag bara vilja sova, men det är bara att ta nya tag! Snart är pappa här och så ska vi köra en vända med grejer. Men det kommer behövas minst en vända till efter det. Det är först nu som jag inser hur mycket saker jag har, och hur mycket som är onödigt! Sen har jag kanske tre gånger så mycket som när jag flyttade in och allt ska få plats hemma hos mamma och pappa.. Det är tur att dom är snälla och hjälper till, jag tycker lite synd om dom för alla grejer som jag måste ställa i huset. Dom har nog med alla egna prylar.. Jag hoppas jag får en lägenhet snart så jag kan köra upp allt till ume..

Sista natten hemma..

Jag har precis gått och lagt mig, jätte trött som vanligt.. Allt var precis som vanligt tills jag kom på att det här är sista natten i lägenheten. Det känns lite jobbigt att lämna det som är hemma utan att veta vad som blir nästa hem och utan att kunna återvända om jag inte skulle trivas. Jag har inte tänkt på det förut, tanken slog mig just nu.. Det känns helkonstigt!

Gulligt

Det blev ingen dejt ikväll.. Han har fortfarande inte kommit hem från jobbet och måste upp igen kl 5 imorn bitti.. Idag var sista chansen, attans otur! Han envisas om att vi ska ses imorn. Men jag kommer hålla på och flytta hela kvällen så det går inte.. Men då sa han att han i alla fall kommer åka till mig och krama mig hejdå. Sånt blir jag glad av, han kanske är en snäll kille i alla fall..

Jag är inte klar i stan.. Ångest..

Nu har jag en sån där stund då jag tänker på hur bra allt är i stockholm och på allt jag kommer att sakna. Jag känner mig klar med jobbet på pressbyrån och behöver någon utmaning, göra något annat, men för den skull känner jag mig inte klar med stan.. Jag tror jag måste skriva en lista med bra och dåliga saker så jag kan se vad som verkar bäst. Lite sent att tänka på det två dagar innan jag flyttar men jag tror ändå att det kommer vara mest positiva saker med att flytta och jag står fast vid mitt beslut! Det är många som frågar hur det känns och om jag är nervös. Jag är inte ett dugg nervös, är inte den nervösa typen.. Sånt tycker jag tar för mycket energi, onödigt helt enkelt.. Sen vet jag inte riktigt hur det känns att flytta och lämna stan.. Jag har ju inte flyttat än. Jag kan bara föreställa mig. Jag tror att jag kommer få en jättebra tid i ume och ha så fullt upp att jag inte hinner tänka så mycket på allt jag saknar med stan. Mycket ersätts nog av studentlivet. Men alla vänner kommer jag att sakna!!!

Flytt-tips.

Oj vad lång tid det tar att packa.. Jag skulle ha börjat mycket tidigare! Värst är allt man måste sortera och kasta.. Eftersom jag inte har så mycket plats till mina saker nu när jag flyttar måste jag gå igenom allt ordentligt och kasta allt skräp och så mycket som möjligt helt enkelt.. Det är sjukt tråkigt och tar massor av tid. Värst är det nog när man har dragit på sig en förkylning och inte blir frisk för att det är fest och avsked hela nätterna.. När man då måste gå upp tidigt på mornarna för att packa och tvätta ångrar man sig rätt rejält att man började så sent.. Men det är bara att bita i det sura äpplet.. Jag ser i alla fall slutet nu, det är jag glad för! Sen har jag precis läst igenom schemat för insparken och de närmaste veckorna kommer nog att bli sjukt roliga! Med lite tur är jag så trött och slutkörd att jag kan sova på bussen upp till umeå, haha.. Men nästa gång det är dags att flytta tänker jag börja packa i tid!

Otippat!

Gissa om jag blev förvånad när jag fick ett sms av x igår?! Jag har inte hört något ifrån honom på säkert två veckor, men han har varit sjuk.. Hoppas hoppas att vi hinner ses innan jag åker:-) Han jobbar till sent ikväll men jag tror att han vill ses ändå:-) Myspys!

Flyt!

Från att inte veta alls vart jag ska bo har det nu svängt till flera olika möjligheter.. Det känns skönt att jag har varit lugn och låtit bli att oroa mig, nu är det bevisat att allting löser sig! Det jag har att välja på just nu är ett rum i ett kollektiv (inflyttning 1a sept) eller ett rum i korridor nära campus i det student-tätaste området, men med inflyttning den 1a okt.. Då måste jag kanske campa en månad eller så.. Jag är också nummer fyra i kön till en ganska stor etta, troligtvis jättefin, men så klart också det dyraste alternativet! Jag har tänkt att jag ska titta på de olika alternativen på tisdag när jag har kommit fram.. Just nu känns rummet i korridor mest lockande men om kollektivet verkar trevligt/roligt så är det ett billigt alternativ och jag kan flytta in på en gång.. Men sen hoppas jag så klart att jag blir erbjuden lägenheten..

Party

Två redbull och ett powernap senare är jag nu på väg till patricia:) Det kommer helt säkert bli en toppenkväll! Sista utekvällen i stockholm innan jag flyttar.. Dagen till ära har jag på mig min vita fina klänning som jag har fått av emma. Perfekt dag för invigning:-) Jag har inte vågat ha den tidigare för vita kläder blir ju så lätt smutsiga.. Nu kanske jag inte vågar sätta mig ner på hela kvällen.. Hoppas alla andra får en lika kul kväll som jag!

Forts på panik..

desperat jakt efter någonstans att bo. Jag ska åka och kolla på rummet i kollektivet som jag får om jag vill. Om det är bra kan jag flytta in den 1a september, annars får jag kontaka akutrumsförmedlingen och hoppas på det bästa. I värsta fall hamnar jag på campingen men det kan jag nog stå ut med ett tag. Som ni förstår är det mycket som snurrar i mitt huvud nu.. Förutom att jag är lite för trött så känns det ganska kul ändå, jag har ju haft så mycket tid över den senaste tiden men nu börjar det likna hur det var tidigare när jag pluggade och det är så jag vill ha det. Det känns bra! Till sist måste jag bara säga att jag håller på att bli galen av att inte kunna shoppa något nu när det börjar bli höst och butikerna fylls av massa fina kläder! Jag hoppas verkligen att jag får åtminstone någon timme över på tisdag så att jag kan testa shoppingutbudet i ume! Nu samlar jag kraft för tredje kvällen i rad på jägarn med fortsättning på patricia.. Lite crazy med tre dagar i rad, jag vet.. Men ibland blir det så!

Panik!

Nu har jag tre dygn kvar i stockholm. Tiden bara flyger iväg. Jag har bara kommit halvvägs med packningen, jag har inte lyckats ordna plats hemma hos mina föräldrar för mina saker, högen av smutstvätt växer, jag ska hinna träffa alla mina vänner för att säga hejdå, jag måste hinna flyttstäda, adressändra, göra uppehåll i min DN prenumeration, lämna nycklarna osv.. Egentligen behöver jag plugga lite också och skriva prov för förarintyg så jag får båtkörkort om det införs. Just nu är det bara för mycket för en förkylda, jätte trötta jag.. Jag har i alla fall lyckats köpa en bussbiljett idag, så nu är det helt klart när jag åker. På måndag 21.00 lämnar jag Stockholm och cityterminalen. Resan var 9h så jag är framme runt kl 6 på tisdag morgon. Jag har jätte svårt att sova på bussar och sånt men det skulle bli så dyrt att ta med extra bagage på flyget så jag bestämde mig för att det är värt att åka buss. När jag kommer fram på tisdagen ska jag först landa hos min kusin, sen blir det registrering, stan och

Lunch och temys hos Hanna

Nu sitter jag i soffan hemma hos Hanna och dricker te.. Lika mysigt som vanligt, känns lite tråkigt bara att det förmodligen kommer dröja länge tills nästa gång.. Det är något som jag verkligen kommer sakna.. Det är klart att jag kan sitta i soffan i ume och dricka te men det blir inte samma sak utan Hanna.. Nu blev jag lite deppig, snart åker jag, jättesnart..

Chicken!

Sista kvällen som vi skulle kunna ses.. Jag har hoppats så länge på att vi ska ses.. Men nu tror jag att han fegar ur.. :( Jag vågar inte hoppas längre men hoppas så klart ändå.. Killar...

Kollektiv.. ?

Min sista utväg ser ut att bli kollektiv just nu.. Jag har fått en plats i ett kollektiv och måste svara senast tisdag om jag vill ha den.. Jag tänkte ta mig dit och se vilka som bor där innan jag svarar.. Jag kommer åka buss upp på måndag kväll och då är jag framme på tisdag morgon.. Det tar lång tid upp men är värt det i pengar när man vill ta med extra mycket bagage.. Om inte kollektivet verkar ok ska jag kanske bo på campingen.. Men inget av alternativen är speciellt lockande just nu.. Jag hoppas att bostadsakuten har något bättre att erbjuda..

Fullt upp och förkyld

Jag blev förkyld för mer än en vecka sedan när jag var ute och seglade och har fortfarande inte blivit frisk.. Förstår inte varför.. Idag gick jag på massage som jag fick i present av cheferna när jag slutade. Det var hur skönt som helst men har resulterat i att min förkylning blivit värre och jag har sovit massor idag på dagen.. Nu är hälften av mina grejor packade men mycket är kvar.. Ikväll blir det lite avskedsfest på gröne jägarn, så nu måste jag rycka upp mig lite och verka frisk:-) Det ska bli roligt att träffa några som jag inte sett på länge, och dom andra också så klart!

Flyttlass

Idag går första flyttlasset.. Inte till umeå då utan hem till mina föräldrar.. Nu ska jag ta och packa ihop mitt kök och kasta det mesta som finns i kylen.. Det är inte jättekul å packa men med radion på högsta volym går det lite lättare:-)

Nu har jag ingenstans att bo...

Det gick inget bra på uppropet igår.. Min kusin var långt ifrån att komma in.. Så nu har jag ingenstans att bo.. Hon kommer förstås inte kasta ut mig, men det blir trångt att bo två stycken på 18 kvadrat..

Gröne jägarn på torsdag

På torsdag har jag tänkt att jag ska säga hejdå till en del av mina vänner.. Eftersom lägenheten är helt ihoppackad tänkte jag att jägarn blir bra:-) Vi ses där!

Snart vet jag..

Idag är det dags för min kusins reservupprop.. Så då får jag veta om jag har någonstans att bo eller om jag kommer behöva använda resten av veckan till att leta bostad.. Nu väntar jag på att klockan ska bli två, då är det dags!

Dags att börja packa!

Nu har jag bara en vecka ungefär kvar i stockholm.. Eftersom insparken börjar den 27e har jag tänkt att jag ska åka upp den 25e eller 26e.. Nu är det alltså dags att lista ut vad jag ska prioritera att få plats med i mina två resväskor jag kommer att ta med mig.. Sittningskläder och pluggprylar är ett måste vilket innebär att de flesta av mina skor måste stanna hemma.. Och skorna är nog det som blir allra svårast, för vem vill lämna sina älsklingar? Och jag får ju inte vara helt dum utan måste tänka lite praktiskt.. Jag återkommer med en packningslista senare.. Nu ska jag gå och sola solarium och fundera på saken!

Ha du na karoschabalonga?

Den 27e drar allt igång! Efter upproret som jag inte vet när det är startar insparken:-) Det kommer bli norrlandsafton, temafest 'skogen', sittningar, utflykter och fester. Det kommer att bli hur kul som helst. Jag har också fått en ordlista att bekanta mig med: Knåd= lössnus Pöfs= onödigt mycket gulligull Stosch= tjejer Grönsladder= grönsaker Flänna= gråta, vara kinkig Ja ä stockholmar= jag är inte från trakten Ha du na karoschabalonga?= har du kondom? Plus ett gäng andra mer eller mindre spännande ord och uttryck! Jag rekommenderas också att försöka hitta till maxi, cykla omkull i nysnö, testa utbudet på baloogrillen, komma hem från en efterfest när korridorkompisarna äter frukost och sist men inte minst somna och börja snarka i 'röda rummet' på universitetsbiblioteket! Jag ser verkligen fram emot umeå:)

Nyckel hem?

Igår mötte jag min kusin för att få en nyckel hem till henne i umeå. Där kommer jag troligtvis tillbringa mina första nätter och kanske även resten av terminen.. Om min kusin kommer in här i stockholm så ska jag hyra hennes rum i andra hand. På tisdag får vi veta hur det blir och om hon inte kommer in så får jag ligga i med att söka bostad! Förmodligen är jag bostadslös från den 1a september.. Men jag är lugn, det löser sig alltid..

Segelbiten

Nu är jag hemma igen efter en vecka på havet. Jag har haft en jättebra vecka och lärt mig massor! Båtens besättning var jättetrevlig och vi hade riktigt roligt. Diverse nya båtnamn har uppfunnits och vi har skrattat så tårarna sprutat! Nästa sommar har jag tänkt segla en alldeles egen båt, förhoppningsvis en mälar 22a :-) Nu måste jag plugga lite så jag kan få förarintyg, ska skriva prov någon gång nästa vecka..

Segling

Nu ska jag ut och segla i en vecka:-) Trodde att det inte skulle bli av men igår ringde dom och frågade om jag skulle åka med! Så nu lär jag inte ha så bra täckning på en vecka.. Men vi hörs på fredag:-) Skepp & hoj

Fåtöljen

Nu sitter jag på favocaféet för kanske sista gången på väldigt länge.. Jag burkar gå hit ungefär en gång i veckan för en lunch, brunch, middag eller en kopp te.. Hit går jag när jag är glad, ledsen eller bara vill ta det lugnt. Idag blev det bakad potatis med skagenröra, mums!

Horoskop & handbojor

Enligt flera horoskop som jag läste i fredags skulle min helg bli fylld av fest, sex och erotik.. Men horoskop är inget att lita på om ni inte redan visste det.. Helgen började ju bra med fest hela natten och ett par handbojor i present! Men man kan ju undra när jag ska få användning av dem?!

Träffade X

Har glömt bort att berätta mer om X.. Han hörde av sig som jag hoppades på och vi sågs på tisdagskvällen:-) Jag skulle upp 04.25 dagen efter och jobba men det gjorde inget.. Det dumma är att nu när han äntligen är ledig lite grann så har han blivit jättesjuk.. Till och med fått åka till akuten.. Så jag lär inte träffa honom på ett tag nu igen.. Hoppas att vi hinner ses igen innan jag åker norrut så jag kan säga hejdå..

Vaken

De senaste nätterna har det tagit lång tid att somna.. Jag ligger vaken och tänker på hur mycket jag kommer att sakna söder och alla mina underbara vänner.. Jag kommer sakna er massor! Jag har kommit på att jag ska framkalla en massa bilder innan jag åker som jag kan va med mig och sätta upp på väggen i mitt nya hem.. Det blir mitt projekt för den kommande veckan utöver allt annat jag måste göra och ta reda på.. Imorn ska jag åka hem till päronen och göra lite plats för alla mina grejor.. Än så länge har jag ingen stans att flytta in, men jag måste fortfarande flytta ut snart.. Men det löser sig!

Sweet

Nu har jag jobbat min sista dag, så skönt:-) Jag känner att jag är klar där och vill jobba någon annan stans.. Men nu blir det till att plugga först.. Hade en helskön kväll igår och det var början på min avskedsfest som kommer pågå de närmaste veckorna.. Jag kom hem straxt innan 7 på morgonen och var riktigt pigg, kändes nästan onödigt att gå och sova.. Jag och emma åt frukost med nallebjörnsvakten på taxicaféet medans han åt sin middag och så fick man skjuts hem:-) klockrent slut på kvällen! Nu är det dags att göra ett ryck, snart börjar festen igen med Winnerbäck på zinken:-)

Resfeber

Nu börjar det kännas att jag ska åka iväg.. Har redan fått säga hejdå till ett gäng på jobbet, det är ju min sista dag imorn.. Sen så har jag en massa stora kartonger hemma som står och väntar på att bli fyllda med grejor.. Någon som precis har flyttat in hade ställt ut kartonger och det var tur att jag såg dom innan det började spöregna! På lördag ska jag träffa min kusin och få nyckel hem till henne så jag har någonstans att ta vägen när jag kommer till ume.. Det känns verkligen som att jag har resfeber, är nästan lite nervös..

Glass i stora lass

Nu har jag precis ätit lite Ben & Jerry glass (cookie dough), hur gott som helst! Jag har alltid minst en burk stående i frysen:) Nu blev jag himla shoppingsugen så jag tror att jag ska gå ner på stan och stilla mitt begär! Egentligen behöver jag städa, men det är ju inte lika kul..

Mer om x..

Vissa killar är verkligen svin! X verkar vara ett av dem.. Han var inte helt schysst här om dagen och jag funderade på att lägga ner.. Men han bad om ursäkt och det är ju trots allt roligt att träffa honom så dum som jag är kommer jag fortsätta att träffa honom.. Det kändes mycket bättre när jag träffade en kille som jag vet var jag har och vet att x inte är den enda:-) Den här veckan har han dessutom lovat att han kommer vara ledig lite så att han hinner ses, men det tror jag inte på för än jag ser det! Jag hoppas på att han kikar förbi imorn i alla fall.. Men jag tänker inte höra av mig, han behöver hållas lite på sträckbänken!

Jobbig sista vecka..

Nu har nedräkningen börjat på riktigt! Fredag blir min sista riktiga dag på jobbet, även om jag så klart inte kan låta bli att jobba lite extra.. Idag började en ny kille som ska ta över efter mig, kul tänkte jag när jag fick veta att jag skulle lära honom allt han behöver veta.. Ända tills han kom till butiken 5 min försenad på sin första dag (!) Nu har jag insett att sista veckan kommer att vara riktigt jobbig och ta all min energi.. Det gäller att vara överdrivet pedagogisk och samtidigt glad och uppmuntrande.. Ingenting kan tas för givet och ALLTING måste förklaras.. Gör om och gör rätt kommer att bli ett vanligt inslag den här veckan! Det börjar också bli dags att bestämma datum för flytt och kanske boka en flygbiljett.. Annat att tänka på är någon form av avskedsfest, adressändring, kurslitteratur, schema, upprop, flyttlådor och annat spännande.. Det får nog vänta till helgen.. Då måste jag ta tag i allt som ska göras! Först ska jag gå o se Winnerbäck på zinken och fira att jag har jobbat klart:-)

Tag vara på varenda dag av livet!

Såg en himla konstig film idag.. 'Du levande' heter den.. Jag kan inte påstå att den var bra men jag blir ändå fascinerad av att någon har ansträngt sig så pass mycket för att visa hur dåligt vi tar tillvara på våran tid ibland.. Det är så mycket man känner igen av den deprimerade tillvaro som gestaltas i filmen.. Om du inte har något bättre för dig så titta på den. Den är så deprimerande att det blir komiskt!

Lata dagar..

Den här helgen har jag försökt ta igen mig lite efter de senaste veckorna. På lördag morgon åkte jag ut till landet med första båten, iklädd klänning och redo för solen. Eftersom det har varit soligt så länge nu tog jag för givet att det skulle vara det nu också. Men som ni säkert vet har det regnat ganska mycket, surt när man äntligen är ledig. Hur som helst somnade jag på två sekunder i hängmattan, så himla skönt:-) På kvällen sen blev det fest i dalarö och idag gick jag inte upp för en klockan var typ ett.. Så nu är jag redo för nästa vecka! Jag har ett gäng bilder att lägga upp men internet krånglar så det går inte så bra.. Dom är på väg i alla fall så håll ut!

Uppdatering

Har inte lyckats skriva något de senaste dagarna för att internet har krånglat.. Jag har haft fullt upp: Jobbat konstant, varit ute (på patricia o gröne jägarn), tagit en tur till skara sommarland m lillebror och sovit alldeles för lite.. Nu är jag äntligen ledig o ska festa o sola hela helgen:-) Mer kommer imorn, nu är det party;)

RSS 2.0