Snön är här!!!

Jag glömde berätta att det har snöat nu! Det är jättemysigt ute. Kom precis in fråm en promenad.. Äntligen kan det kännas lite ljusare ute när marken lyser vit :D

Ni är ju roliga!

Det är ingen bebis på g, ingen förlovning planerad, ta det lungt! Haha! Men där emot längtar vi efter att bo lite större, ha ett eget kök och kunna ta hem polarna på fest. Vi har redan bott ihop i en månad och trivs jättebra ihop och då känns det dumt att bo trångt. Det är svårt att få plats med allt här, svårt för båda att sitta och plugga tillsammans, så vi behöver något större. Lägenheten som vi har fått är väldigt mycket större men inte dyrare för oss än om vi har var sitt rum och dessutom är läget jättebra. Nu hoppas jag bara att ni vill komma och hälsa på när vi har fått lägenheten, då blir det fest! Kanske lillebror till och med kan tänka sig att komma hit?! Du skulle nog bli förvånad över hur roligt man kan ha det i Ume!

En trip till Sthlm kanske

Nu skulle jag ha varit i Stockholm egentligen. Jag hade tänkt att träffa familj och vänner, klippa mig, shoppa lite och hämta mina skidor och andra saker. Men eftersom jag i princip har flyttat in till Robban och sagt upp mitt rum kände jag att det inte finns plats för mer saker och dessutom behöver jag inte direkt något av det nu eftersom jag bor hos honom.

Men nu när vi har fått en lägenhet så behöver jag hämta lite köksprylar och sånt så jag kommer nog ner i alla fall innan thailand. Alternativt att Robban får följa med ner när jag ska åka till thailand och så får han ta upp sakerna.. Men jag vet inte om han kan än, det kanske är massor obligatoriskt då som han inte kan missa.. Jag håller tummarna att ni ska få träffa honom!

3a & sambo snart

Idag fick jag och Robban veta att vi får den lägenheten som vi vill ha :D. Det är en trea på ålidhem, bästa studentområdet men även kallat studentghettot(!). Inflyttning är den första januari när jag är i thailand och Robban i skåneland, så jag har verkligen något att se fram emot när jag kommer hem efter fem veckor i sol och värme!

Planlösning:



Vi kommer att bo stort, men totala kostnader blir ändå lägre än dom vi har nu! Nu är jag sjukt exalterad och kollar massor på blocket efter möbler. Jag vet inte vad som är bäst än, köra upp de möbler som vi redan har eller köpa nya skruttmöbler på blocket... Oavsett vad det blir längtar jag i alla fall till flytten så jag kan känna mig hemma någonstans igen!

Korrefest!!!

Snart.. Pizza, fest å massa skoj! Ska bli superskoj!

Det börjar bli mörkt..

Nu börjar det bli riktigt mörkt här i norrland.. Jag undrar om man kommer kunna vänja sig? Just nu är jag sjuuukt trött hela tiden, och på det har min förkylning börjat komma tillbaka. Imorn tänkte jag äta gröt till frukost och ta en promenad innan det är dags för föreläsning. Hoppas att det hjälper till att pigga upp lite, måste bara orka gå upp imorn när klockan ringer.. Jag har hört att universitetet har investerat i gratis ljusterapi så jag ska palla mig dit någon dag också. Jag hoppas att jag vänjer mig och kan återgå till mitt normala jag. Jag känner inte igen mig själv just nu.. Det är tur att det finns fördelar med regn, rusk och mörker. I alla fall när man har pojkvän, då är det rätt mysigt att stanna inomhus!

Han är då den finaste!

Kanske kommer ni ihåg att jag skrev i torsdags att masage med olja väntade när jag kom hem. Jag har glömt bort att berätta hur underbart det var! Robban bad mig att ringa när jag skulle gå från uni för att han skulle förbereda någonting, en hemlis helt enkelt, så det gjorde jag så klart. Så sent som halv tio, efter konstant plugg i tolv och en halv timme fick jag äntligen lämna gruppen och arbetet, och då var vi ändå inte klara.. Jag var helt färdig efter att ha fått dra det tyngsta lasset i gruppen och var nära att ge upp. Promenaden hem på en kvart var inte heller en kul upplevelse.. Regn, kyla, mörker, blåst och ingen regnjacka eller paraply.. Ni kan ju föreställa er hur jag såg ut då när jag kom hem...

Men jag blev räddad från magsår och andra hemskheter. Robban kom och mötte mig i dörren med en stor kram, inne på rummet väntade en stor kopp svartvinbärs te och den godaste mackan ever! Han hade gjort en egen sub på nybakat grovt bröd med ost, skinka och massor med grönsaker, mycket passande eftersom jag bara hade ätit en marabou choklad till middag runt halv fem.

Efter det massage med olja, underbart! Jag somnade som en stock. På morgonen efter var jag tvungen att vara på uni igen tidigt, så jag gick upp, tog en snabb dusch och skulle gå utan frukost. Tror ni inte att han har fixat en frukostmacka då också. Det är så skönt att veta att man blir ordentlligt omhändertagen när man behöver det!

Night out with IBPgirls

Igår kväll var det fest med ett gäng tjejer från klassen. Det var himla roligt att träffa allihopa för jag har inte festat mycket alls på sistonde och därför heller inte lärt känna så många andra. Idag tog jag en skön sovmorgon och snart ska jag gå till iksu och simma lite med malin. Efter simningen väntar bubbelpoolen och bastun precis som varje söndag. Det är ett riktigt skönt sätt att avsluta veckan på och ladda upp inför nästa. Rekommenderas!

Igår gick jag och Robban till Strömpilen för vi blev lite shoppingsugna och dom har öppet längst. Vi tänkte att vi kunde ta bussen hem för det är lite jobbigt att gå 30 minuters promenad med tunga kassar. Smarta som vi är tänkte ingen av oss på att bussen kanske skulle sluta gå tidigt eftersom det var lördag. Så det slutar med att vi står vid busshållsplatsen med tre tunga kassar, det är mörkt och riktigt kallt ute, vi är hungriga och sista bussen gick två timmar tidigare! Ju oftare jag ska åka buss, desto mer övertygad blir jag om att bussar inte är att lita på här i ume.. Hur som helst laddade vi om batterierna på mcdonalds, bet ihop, och gick den långa vägen hem.

Inköp:
Svarta handukar för att allt ska matcha i badrummet
Massor med ljus, det var rea på hemtex och ljus behövs verkligen i norrlands mörker
En supermysig klännigströja som värmer i höstkylan
En tunn klänningströja att ha under
En zip-tröja
En fleecefilt


I tolfte timmen av pluggande..

Snart ramlar jag ihop. Sitter med min projektgrupp och försöker skriva klart vårat case som ska lämnas in och redovisas imorgon. Vi är inne på tolfte timmen som vi har suttit och skrivit, i sträck. Det blir inte bättre av att jag gick och la mig halv fyra i morse för att jag behövde skriva klart min del av projektet innan jag somnade för att ha med den på morgonen. Jag har alltså pluggat hela natten till halv fyra, sovit fyra timmar och nu pluggat i tolv timmar till i sträck. Jag tycker helt ärligt synd om mig själv. Varför måste man ha grupparbeten? Så här hade det inte blivit om jag skulle göra ett arbete själv.

Som tur är har sötis lovat mig massage med olja när jag kommer hem och det verkar som att han har någon mer överraskning på gång. Längtar.......

Stockholm i mitt hjärta


Snart kommer jag hem igen, men bara väldigt kort. Den 29-31/10, alltså om två veckor. Jag har inte riktigt bestämt mig när och hur jag åker ner, men ungefär.. När jag kommer ner måste jag packa massa grejer och gå igenom mina flyttlåder igen. Sen ska jag försöka hinna träffa så många kompisar som möjligt + att jag har en liten lista med andra saker som jag vill hinna med.


Stockholmsprioriteringar:

1. Klippa mig
2. Höstpromenad i stan
3. Shoppa på Topshop & Åhlens city
4. Fika på fåtöljen
5. Ta en lång promenad med hundarna


Love is in the air :)

Det blev som alla trodde, nu är vi ett par :) Jag var kanske lite blind och kunde inte se objektivt på saken, men jag är kär.. ..i Robban.. ..och han i mig.. Han är hur bra som helst :) Vi har alltid roligt och jag trivs jättebra med honom.

Hur vi träffades?
Han är min kvällschef på e-puben.. Vi hade superkul, kollade film tillsammans och slutade helt enkelt inte umgås efter det.. Det var första kvällen vi jobbade tillsammans, möjligtvis den 12e september..

Vem är Han med stooort H?
Han heter Robban, är från Malmö typ, läser POLMAG (politisk magister tror jag det står för, statsvetenskap + ekonomi), han har jobbat som flygplatsbrandman (i like :p ), är bra på att laga mat, omtänksam, rolig, åker skidor osv..

Kort och koncist. Men fråga hur mycket ni vill!

Tokförkyld

Jag vill bli frisk.. Har varit förkyld jättelänge nu och är fortfarande inte bra. Har sovit mig igenom hela helgen och börjar halka efter med plugget, inte så bra. Nu ska jag försöka kurera mig med alvedon och lite chai-te. Jag får kanske sova lite till också..


Första tentan avklarad

Idag fick vi se tenta resultaten. Det är alltid lika spännande och nervöst. Jag var en aning orolig kan man säga men jag klarade tentan med god marginal :D Jag vet fortfarande inte vilket betyg jag kommer få, har jag tur så blir det ett vg! På måndag är det genomgång och då får jag mitt betyg också. Det är skönt att jag har klarat den i alla fall!

Nu är det bara att ladda inför nästa...

Singel?

Alla här uppe tror att jag och Robban är tillsammans så jag kan tänka mig att ni vill veta mer om ämnet.. Vi beter oss som att vi är tillsammans och gör typ allt tillsammans. Men just nu är vi inte tillsammans. Det skulle mycket väl kunna bli så.. Jag vet inte nu. Robban vet inte nu. Vi tycker inte att det är bråttom, det är bra som det är just nu. Vad som händer sen går inte att veta för än då..

Lugg

Jag kom på att Madde ska klippa lugg idag. Exciting! Jag hoppas att hon inte bangar ur. Det kommer säkert bli jättefint! Förhoppningsvis får jag lägga upp före och efter bilder!


Äntligen internet!

Vad glad jag blir att ni väntar tålmodigt och fortsätter kolla bloggen, fast jag inte har skrivit på länge! Nu har jag äntligen fått mitt internet, äntligen! Det var fel på själva uttaget/ kontakten vad det nu kallas. En hel arbetsdag i timmar har gått åt till att lösa det problemet.. Kul? Nej.

Igår tog jag och Madde en promenad och jag lämnade tillbaka nyckeln till mitt gamla rum. Sen gick vi hem och tittade på det smått äckliga tjockisprogrammet och drack irish coffe. Gott gott! Jag hade tänkt att sova hemma den kvällen, men det kändes inte så kul så jag gick hem till Robban istället. Vi skulle mötas halvvägs, men såklart hinner jag inte komma längre än ut genom dörren, ooops.. Är det kanske typiskt mig? Jag gör det absolut inte med flit och jag skäms över att jag är sen så ofta. Men jag kan inte riktigt rå för att jag är tidsoptimist. Skulle det kunna vara pappa som har lärt mig? Hmm..

Plugget känns bra. Jag hoppas att tentan gick bra också. Jag borde ha pluggat mer än vad jag gjorde. Jag hoppas att vi får tenta resultatet snart! Den här gången pluggar jag bättre i alla fall och momentet är riktigt kul. Jag läser marknadsföring just nu och det är så mycket nytt som jag inte visste innan, det är spännande och bara roligt helt enkelt :) En annan sak som är bra är att det hela tiden handlar om verkliga exempel, det är lätt att förstå när man behöver vissa kunskaper. Mindre flum än vad jag är van vid, även om flummigheten så klart inte kan uteslutas helt.

Nu måste jag plugga. Har inte kommit långt idag. Ses snart igen!


Flyttat..

Hejsan allihopa!

Som några säkert vet så har jag flyttat och självklart ska internet alltid krångla. Jag har fullt upp och det har hänt massor men eftersom eftersom jag inte har internet är det svårt att blogga.. Min mobil är också trasig så jag kan inte blogga från den heller..

Kort uppdatering: Jag har inte sovit hemma på snart två veckor.. Vad betyder det? Jag vet inte än.. Jag måste fundera på det ett tag till :D Jag har haft tenta, väntar på resultat och har ingen aning om hur det gick. Tenta-ångsten var stor dagen innan tentan men gick över lika snabbt som den kom.. Jag har jobbat på E-puben, kul som vanligt. I lördags var det sittning på plaza och jag tappade bort min sångbok som jag precis hade köpt för 60kr, jag är fortfarande arg på mig själv för det.. Tappade bort den två gånger under kvällen men efter den senaste gången så har den inte dykt upp igen :( Igår var jag på IKSU med ett gäng kompisar och badade bubbelpool och bastade, superduper skönt! Vi ska göra det till en tradition på söndagarna har vi tänkt.

Nu har jag besök så jag måste sluta. Men det är någon som ska komma hem till mig imorgon och förhoppningsvis få igång internet.

Kram på er så länge!

RSS 2.0