Snön är här!!!

Jag glömde berätta att det har snöat nu! Det är jättemysigt ute. Kom precis in fråm en promenad.. Äntligen kan det kännas lite ljusare ute när marken lyser vit :D

Kommentarer
Postat av: Annika

Va mysigt! Då får man satsa på allra varmaste jackan då.. Här var det sjukt dåligt väder igår, på väg från universitetet gick jag och bokstavligen darrade så jag höll på å tappa mobilen.. det var ruggigt som tusan :P Sen vid övergångsstället så tänkte inte jag på att det var en vattenpöl mitt framför mig, men det fick jag minsann reda på när en buss kom i rasande fart och skvätte upp den på mig! Usch! Inte gör det saken bättre att höra att det är typ 30 grader i Australien nu.... :P Men men, livet ÄR inte rättvist, det är bara att vänja sig! Men det är skönt att höra att du har det bra iaf!

Kramar!

2008-11-01 @ 18:32:02
Postat av: Hanna

Vi har faktiskt ett litet halt jakla lager med is på vägarna här iaf, minsann! (märks extra tydligt när man är ute och springer) :D Och jag gjorde precis en beställning på hms förhandskatalog för typ 2000. Jo men bra där hanna... ;) BTW lyssna på det här, moi, jag, har anmält mig till Göteborgsvarvet i vår! Helt galet, men träningen går bra och det känns skit kul! Har dessutom köpt ett helårskort på gymmet också, shit va jag är hurtig! Kramar på dig!

2008-11-03 @ 09:16:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0