Dags att bestämma regler!

Nu börjar vi närma oss tävlingsstart och det är dags att bestämma reglerna. Den stora frågan är om man ska få ha stegräknaren på hela dagen eller bara använda den när man är tränar och är ute och går. I den frågan behöver jag er hjälp. Vad tycker ni? Jag har tänkt det senare alternativet på grund av att då är det träning som belönas och inte om man vanligtvis går många steg på kontoret, i hemmet och i skolan. Men det är kanske enklare att kunna sätta på stegräknaren när man går upp på morgonen och kolla den på kvällen när man ska lägga sig? Jag hoppas att ni kommer med synpunkter så att alla blir nöjda med upplägget!

Ändrade vanor

I tisdags hade jag tenta, jag tror att det gick riktigt bra.. Väntar spänt på resultatet nu, hoppas ju på en VG termin.. :D I onsdags shoppade jag och Rob gärnet.. Först mat och sånt på ICA maxi och efter det åkte vi till Ersboda (typ som kungens kurva) och köpte bland annat stegräknare och en klösställning till Zelda. Vi lyckades också välja ut en schysst grön färg till köket och hallen, nu måste jag bara måla också.. Kommer bli skönt när det är klart i alla fall!

I måndags började jag åtta veckors slit för att gå ner i vikt. Jag har tagit bort alla snabba kolhydrater och tränar massor. Att väga mig på min födelsedag ska bli min födelsedagspresent till mig själv, kanske blir det den bästa! Hittills har det gått jättebra, men det är tungt ibland när jag måste tacka nej till fika och förbereda matlådor eftersom det är svårt att hitta god mat utan bröd eller pasta på universitet. Jag hoppas att jag har vant mig om en vecka eller så.

Jag fick jobbet!!!

Jippieeeee!!! Jag fick jobbet på pressbyrån. Så jag kommer inte att vara fattig student länge till... :D Jag är så glad!!

Plugg och jobb

Vaknade sent, har haft sjukt ont i magen och därför sovit länge.. Snart ska jag till uni och lämna in en data-lab rapport och ikväll ska jag jobba på E-puben. Ikväll är det något live-band som spelar och jag hoppas att det kommer mycket roligt folk! Det blir nog sista gången som jag jobbar där, sen hoppas jag att jag har ett annat jobb :). Undrar bara hur lång tid det tar innan jag får veta om jag har fått jobbet... Men den som väntar på något gott...

5 stycken hittills :)

Nu är vi 5 stycken vilket innebär att tävlingen kommer att bli av :D Nice! Nu är det bara frågan om hur många vi kan bli.. Bjud in familj och vänner, alla får vara med. Jag har även lagt upp tävlingen på facebook så om ni anmäler er där är det lätt att se hur många som är med!


Tenta på tisdag

Öka takten sista kvarten.. Ungefär så känns det nu.. Jag hoppas att jag känner att jag har pluggat tillräckligt på måndag. Nu är det bara att bita ihop och fortsätta!

TÄVLING - Move your ass

Jag har blivit lite inspirerad av Nike Men vs Women (ni har väl sett tv-reklamen). Men för alla som inte har de dyra nike+ skorna skulle det kunna vara kul med lite tävling ändå! Om man är tävlingsinriktad är det ju väldigt mycket lättare att komma ut och röra på sig. Innan tävlingen startar tänkte jag kolla om ni är intresserade. Allt ni kommer att behöva är en stegräknare. Sen är det bara ut och gå eller springa! (Det funkar även på gymmet om man inte gillar vädret!) Den som samlar flest steg vinner helt enkelt.

För att höja motivationen ett snäpp måste det så klart finnas ett pris. Om alla lägger 20kr så blir det lite roligare, ju fler kompisar och familjemedlemmar som ni lyckas dra med ju mer pengar blir det i vinstpotten. Om vi är få, kammar vinnaren hem allt, är vi många blir det 1a, 2a och 3e pris.

Tiden för tävlingen är 4 veckor, förslagsvis vecka 15-18 (vårveckor!). Är vi få blir vinnaren den som har flest steg under alla 4 veckor. Är vi många, kan vi också ha veckovinster.

Innan jag startar upp det hela undrar jag hur många som är intresserade och om ni önskar något speciellt upplägg. Jag kommer inte själv vara med och tävla om pengarna utan bara peppa på bloggen med hur många steg jag lyckas samla ihop. I slutet på varje vecka uppdaterar jag hur många steg alla har lyckats samla ihop så att ni kan hålla koll på vad som krävs för att vinna.

Vad tycker ni? Jag hoppas att det är ett gäng som nappar! Skriv på bloggen eller maila [email protected].


PS. Om du inte har en stegräknare så finns det tex på Rusta för 49kr.

Lugn morgon

Idag har jag sovit ut och tagit det lugnt och skönt på morgonen. Desto mer att göra ikväll alltså. Nu är det dags att gå till uni och plugga. Innan affärerna på stan stänger ska jag köpa en liten present till mamsen som fyller år på lördag och så borde jag ta en sväng till IKSU.

I nästa inlägg tänkte jag presentera en liten tävling, ju fler som ställer upp, ju högre pris blir det. Jag hoppas att ni vill vara med!!

Energi

Jag är glad för att det gick bra på intervjun idag och har massor av överskottenergi. Så jag ringde Malin för en dejt på IKSU :D Nu ska vi simma gärnet!


Jobb snart!

Idag var jag på intervjun. Det gick jättebra och min förhoppningsvis framtida chef var trevlig. Nu ska han bara kolla mina referenser och så hoppas jag att han hör av sig snart. Han verkade nöjd och pratade som att jag skulle börja jobba för honom så jag skulle bli riktigt besviken om jag inte får jobbet.. Håll tummarna för mig!


Jobbintervju i veckan!!

Det ska snart öppnas en pressbyrå i Umeå, mitt i stan, och jag har äntligen fått kontakt med köpmannen. Om ett par dagar är det dags för intervju. Jag tror att det kommer gå bra, det finns ju inget som talar emot mig, inget som jag vet i alla fall.. Det kommer bli så skönt att jobba, jag har saknat det. Dels för att jag gillar att jobba, dels för att jag kommer få lite pengar över att göra något kul för! Sjukt glad är jag nu :D


Långa dagar..

Jag har pluggat som en galning de senaste veckorna, och det ger resutat så det känns riktigt bra. Stressen släpper när man inte längre ligger efter. Den här tentan tänker jag plugga för att klara VG på tentan, skulle vara kul med lite omväxling :D. Nu sitter jag på uni och väntar på Rob så jag har sällskap hem, och jag är sjuuukt trött. Vet inte om det är vädret, den mörka vintern eller att jag inte har sovit tillräckligt, men alla här uppe verkar vara trötta och 'vinterdeprimerade'. Nu börjar det i alla fall bli ljusare så jag hoppas att det vänder..

Igår åkte jag skidor med tre kompisar från klassen. Det blev en lång dag.. Upp tidigt, fixa allt och åka till backen. Åka skidor hela dagen, vi varierade oss mellan de fyra backarna som fanns för att inte tröttna så snabbt, stod still i liften i säkert en kvart och hamnade i en puckelpist med alldelles för mycket vegetation i backen. Hur som helst så hade vi kul! Vägen hem var inte lika rolig. Efter att vi bara har åkt en kilometer får vi sladd och bang in i snövallen på fel sida om vägen. Lite läskigt men ingen fara, snövallen tog emot bilen med öppen famn och ingen/inget kom till skada. Resultatet av den krocken blev att sakta sakta (men säkert) köra hem.


RSS 2.0